Tulevaisuuteen voi valmistautua

Yksi mielenkiintoisimpia opintokokonaisuuksia #myyntimaisteri-opinnoissa on ollut Tulevaisuustutkimus, ennakointi ja innovointi -jakso. Ajatuksia ravistelleen kurssin suurinta antia olivat kÀytÀnnönlÀheiset menetelmÀt, joiden avulla omaa ja yrityksen tulevaisutta voi työstÀÀ.

KiihtyvĂ€ muutostahti vaatii yhteiskunnalta, yrityksiltĂ€ ja yksilöiltĂ€ yhĂ€ enemmĂ€n halua ja kykyĂ€ sopeutua. Parhaiten muutyskyvykkyyttĂ€ tuetaan monipuolisella ajatustyöllĂ€ sekĂ€ hyvin johdetuilla muutoshankkeilla. Aggressiivisen odottelun aika on ohi – meidĂ€n jokaisen tulee olla sekĂ€ muutosagentteja, ettĂ€ muutoksen tekijöitĂ€.

Sen sijaan ettÀ mystifioimme tulevaisuuteen varautumista, voimme ottaa lusikan kauniiseen kÀteen ja toimia. Onneksi tÀtÀkin taitoa voi opiskella!

Tutustu joihinkin tulevaisuustutkimuksen menetelmiin reflektiotyöni avulla. Se on tiivistys opintojakson sisĂ€llöstĂ€ ja oppimistani menetelmistĂ€. Koska ohjeistus oli olla luova, sisĂ€ltömarkkinoijana oli luontevaa tehdĂ€ opintojakson ”lopputyöni” lehden muotoon. PÀÀset tutkimaan lehteĂ€ klikkaamalla alla olevaa kuvaa tai suoraan tĂ€tĂ€ linkkiĂ€ klikkaamalla.

 


Kiinnostaako matka kohti #myyntimaisteri-tutkintoa?

MikÀli oppimatkani #myyntimaisteri-tutkintoa kohden kiinnostaa sinua, ota minut seurantaan LinkedInissÀ, TwitterissÀ, Facebookissa tai tilaa ilmoitus uusista kirjoituksista Messengeriin. Saat niiden kautta tiedon, kun julkaisen uusia sisÀltöjÀ.

Short summary in English

I see the future.