Tulevaisuuteen voi valmistautua

Yksi mielenkiintoisimpia opintokokonaisuuksia #myyntimaisteri-opinnoissa on ollut Tulevaisuustutkimus, ennakointi ja innovointi -jakso. Ajatuksia ravistelleen kurssin suurinta antia olivat käytännönläheiset menetelmät, joiden avulla omaa ja yrityksen tulevaisutta voi työstää.

Kiihtyv√§ muutostahti¬†vaatii yhteiskunnalta, yrityksilt√§ ja yksil√∂ilt√§ yh√§ enemm√§n halua ja kyky√§ sopeutua. Parhaiten muutyskyvykkyytt√§ tuetaan monipuolisella ajatusty√∂ll√§ sek√§ hyvin johdetuilla muutoshankkeilla. Aggressiivisen odottelun aika on ohi –¬†meid√§n jokaisen tulee olla sek√§ muutosagentteja, ett√§ muutoksen tekij√∂it√§.

Sen sijaan että mystifioimme tulevaisuuteen varautumista, voimme ottaa lusikan kauniiseen käteen ja toimia. Onneksi tätäkin taitoa voi opiskella!

Tutustu joihinkin tulevaisuustutkimuksen menetelmiin reflektioty√∂ni avulla. Se on tiivistys opintojakson sis√§ll√∂st√§ ja oppimistani menetelmist√§. Koska ohjeistus oli olla luova, sis√§lt√∂markkinoijana oli luontevaa tehd√§ opintojakson ”lopputy√∂ni” lehden muotoon. P√§√§set tutkimaan lehte√§ klikkaamalla alla olevaa kuvaa tai¬†suoraan t√§t√§ linkki√§ klikkaamalla.

 


Kiinnostaako matka kohti #myyntimaisteri-tutkintoa?

Mikäli oppimatkani #myyntimaisteri-tutkintoa kohden kiinnostaa sinua, ota minut seurantaan LinkedInissä, Twitterissä, Facebookissa tai tilaa ilmoitus uusista kirjoituksista Messengeriin. Saat niiden kautta tiedon, kun julkaisen uusia sisältöjä.

Short summary in English

I see the future.