Tulevaisuuteen voi valmistautua

Yksi mielenkiintoisimpia opintokokonaisuuksia #myyntimaisteri-opinnoissa on ollut Tulevaisuustutkimus, ennakointi ja innovointi -jakso. Ajatuksia ravistelleen kurssin suurinta antia olivat käytännönläheiset menetelmät, joiden avulla omaa ja yrityksen tulevaisutta voi työstää.

Kiihtyvä muutostahti vaatii yhteiskunnalta, yrityksiltä ja yksilöiltä yhä enemmän halua ja kykyä sopeutua. Parhaiten muutyskyvykkyyttä tuetaan monipuolisella ajatustyöllä sekä hyvin johdetuilla muutoshankkeilla. Aggressiivisen odottelun aika on ohi – meidän jokaisen tulee olla sekä muutosagentteja, että muutoksen tekijöitä.

Sen sijaan että mystifioimme tulevaisuuteen varautumista, voimme ottaa lusikan kauniiseen käteen ja toimia. Onneksi tätäkin taitoa voi opiskella!

Tutustu joihinkin tulevaisuustutkimuksen menetelmiin reflektiotyöni avulla. Se on tiivistys opintojakson sisällöstä ja oppimistani menetelmistä. Koska ohjeistus oli olla luova, sisältömarkkinoijana oli luontevaa tehdä opintojakson ”lopputyöni” lehden muotoon. Pääset tutkimaan lehteä klikkaamalla alla olevaa kuvaa tai suoraan tätä linkkiä klikkaamalla.

 


Kiinnostaako matka kohti #myyntimaisteri-tutkintoa?

Mikäli oppimatkani #myyntimaisteri-tutkintoa kohden kiinnostaa sinua, ota minut seurantaan LinkedInissäTwitterissäFacebookissa tai tilaa ilmoitus uusista kirjoituksista Messengeriin. Saat niiden kautta tiedon, kun julkaisen uusia sisältöjä.

Short summary in English

I see the future.