Seuraa näitä vaikuttajia LinkedInissä

LinkedIn on ylittänyt käyttäjämäärältään jo hyvän aikaa sitten miljoonan suomalaisen rajan. Säntillisesti henkilöbrändiään rakentavia, kauppaa kotiuttavia menestyjiä on LinkedInissä jo melkoisen monta. Koska oppiminen parhailta on mitä mainioin keino kasvattaa omaa osaamistaan, vinkkaan verkostolleni silloin tällöin perjantaisin asiantuntijoita, jotka rakentavat henkilöbrändiään esimerkillisellä tavalla. Follow Friday on Twitteristä tuttu käytäntö: suositellaan omalle verkostolle uusia seurattavia.

Kokoan tähän postaukseen suositukseni, jotta löydät ne jatkossa helposti yhdessä paikassa.

Oppiminen parhailta on paras tapa kasvattaa omaa osaamistaan.

⭐ B2B-MARKKINOINNIN NAISTÄHDET ⭐

Jokusen kerran minulta on kysytty FF-päivitysten yhteydessä, keitä NAISIA kannattaisi ottaa seurantaan omaan uutisvirtaan. 

Nämä 7 upeaa leidiä tekevät väsymätöntä duunia B2B-markkinoinnin parissa. Mikä parasta, he jakavat osaamistaan aktiivisesti verkostoilleen somessa:

Laura Pääkkönen, Bonfire Agency

Kaisa Lipponen, Neste

Minna Valtari, Someco

Mia Ryynänen, Symbio

Laura Ahonen, Innolink Group

Maria Heimonen, eCraft

Senni Niemi, Meltwater

Alkuperäinen postaus LinkedInissä.

4 kansainvälistä kasvua ajavaa markkinoijaa

Mitä markkinoinnilta vaatii se, että Suomesta ponnistetaan maailmalle? Mitä tarkoittaa, kun johdat kansainvälisessä organisaatiossa Suomen markkinointia ulkomailta käsin? Ota seurantaan nämä 4 rautaista tekijää, niin opit:

👌 Kirsti Laasio johtaa hymiölaitteista tutun HappyOrNotin markkinointia. Tamperelaisyrityksen kasvu on kovaa esimerkiksi jenkkimarkkinassa.

👌 Riikka Nurminen ohjaa it-alan palveluyrityksen Goforen markkinointia & viestintää. Yritys on kansainvälistynyt viime vuoden aikana sekä Jyväskylään 😜, että Eurooppaan. Myös listautuminen pörssiin tuo oman mausteensa.

👌 Jenna Perus hoitelee Köpiksestä käsin matkailualan tunnetun yrityksen Momondon Suomen markkinointia, toimien osana kansainvälistä markkinointitiimiä.

👌 Aslak de Silva vastaa älyviherseinistään tunnetun Naavan kasvumarkkinoinnista. Yritys kansainvälistyy rohkean markkinoinnin avulla mm. Amerikkaan.

Alkuperäinen postaus LinkedInissä.

4 muutosta ajavaa markkinoijaa

Markkinoinnin muutoksen sankari on se työmyyrä, joka työskentelee väsymättä päivästä toiseen kääntääkseen organisaatiossaan sekä strategista ajattelua, että taktista tekemistä kohti asiakkaan motivaatioita huomioivaa, aidosti hyödyllistä markkinointiviestintää.

Hän on sinnikäs ja pitkäjänteinen, innostuu ja innostaa ihmisiä ympärillään. Yksi asia kerrallaan hän myllyttää markkinoinnin roolia yrityksessään uuteen uskoon. Väsymättä, vaikka joskus väsyttäisikin.

He eivät ehdi pitää meteliä itsestään ja osaamisestaan. 

Siksi haluan nostaa esiin nämä neljä mieletöntä markkinoinnin muuttajaa: 

💪 Tarja Röytiö, Aditro
💪 Marjaana Kothari, A-Insinöörit 
💪 Jussi Rossi, BLC-konserni 
💪 Linda Dettmann, Grant Thornton Finland Kiitos, että olen saanut työskennellä ja oppia yhdessä kanssanne! Se on ollut minulle suuri ilo ja kunnia. 🙏

Alkuperäinen postaus LinkedInissä.

4 henkilöä, jotka saavat somesta kauppaa

Haluatko oppia social sellingistä myös muilta kuin somekonsulteilta? Ota seurantaan nämä 4 henkilöä, niin näet miten sitä käytännössä LinkedInissä ja muualla verkossa tehdään – toimialasta riippumatta.

🤑 Janne Lausvaara yhdistelee logistiikka- ja it-osaamista, halunaan auttaa kuljetusliikkeitä ohjelmistohankinnoissa ja ohjelmistoyrityksiä logistiikassa. Toimiala: logistiikka/it

🤑 Perttu Ahvenainen tekee töitä paremman työpäiväkokemuksen eteen ja opastaa verkostoaan aiheen saloihin, tavoitteenaan myydä älytoimistoratkaisuja. Toimiala: it

🤑 Elina Koivumäki edustaa perinteistäkin perinteisempää toimialaa eli lakia. Elina näkyy ja kuuluu myös muissa medioissa: printissä, tapahtumissa ja podcasteissa. Toimiala: laki

🤑 Andrei Koivumäki kauppaa asuntoja (myös niitä vähän kalliimpia) ja hyödyntää somea monipuolisesti. Tutustu eri kanavissa häsällä #neliötliikkuu. Toimiala: kiinteistönvälitys

Alkuperäinen postaus LinkedInissä.

Kolme toimialaansa disruptoivaa pienyrittäjää

👀 Joni Jaakkola luotsaa hyvinvointialan yritystä Optimal Performance Oytä, jonka verkkovalmennuskonsepteista kannattaa ottaa esimerkkiä, kun haluaa skaalata & jakaa osaamistaan massoille. Joni postaa aktiivisesti arkijärkisiä vinkkejä oman hyvinvoinnin edistämiseen. 

👀 Tommi Aho on perustanut täyteen avoimuuteen pohjautuvan työpaikan kokeneille devaajille, joille tärkeintä on päästä koodaamaan haastaviin hankkeisiin. Codeo Oyn palkkatiedot julkistettiin juuri  – rohkea veto toimialassa, jossa kisa osaajista käy kuumana. Jos avoimen yritystoiminnan elementit kiinnostavat, nappaa Tommi seurantaan.

👀 Riina Hellström muuttaa HR:ää ketterämmäksi johtaja, tiimi & yritys kerrallaan People Geeks Ltd Oyn kautta, jonka liiketoiminta perustuu osaajien verkostoon. Riina kertoo sekä isoja näkemyksiä agile HR:ään liittyvistä aiheista, että omista pienistä havainnoistaan yrittäjän matkaltaan.

Alkuperäinen postaus LinkedInissä.

3 johtajaa, joiden LinkedIn-päivityksiä janoan

🔥 Pauli Waroma on Pihlajalinnan CMO. Hän postaa liki päivittäin energiaa uhkuvia havaintoja niin markkinoinnista, kuin opeistaan (liike)elämässä.

🔥 Mikko Nieminen on PwC:n toimitusjohtaja ja aloittanut juuri säännöllisen bloggaamisen. Hyvä esimerkki siitä, kuinka perinteisen toimialan johtaja voi tehdä mainion ulostulon niin oman henkilöstön, asiakkaiden kuin toimialankin suuntaan. Uusia kirjoituksia odotellessa!

🔥 Jukka Holm on vasta aloittanut Visma Numeronin toimitusjohtajana. Kannattaa seurata Jukkaa, jos muutosjohtaminen kiinnostaa.

Alkuperäinen postaus LinkedInissä.

Lisää seurattavaa LinkedIniin?

Mikäli haluat saada tiedon uusista sisällöistäni, mukaanlukien tuoreet FF-suositukset, nappaa minut verkostoosi LinkedInissä, Twitterissä ja Facebookissa.